Praktijk voor supervisie en intervisie
De kosten:

individueel 95,- euro (1,5 uur),
groep 275,- euro (per 2 uur)

Contact:

Wilt u contact opnemen, of wilt u zich aanmelden? E-mail mij of vul het Contactformulier formulier in.

Intervisie


"Intervisie is leren, van jezelf, van situaties, van elkaar."

Intervisie is een werkvorm van deskundigheidsbevordering waarbij medewerkers een beroep doen op collega’s om mee te denken over vraagstukken waar zij tegenaan lopen in het werk. Je krijgt hierin als collega’s zicht op het ingebrachte probleem en hoe je hierin zelf zou kunnen handelen.

Het doel van intervisie is leren van elkaar op basis van bestaande werkgerelateerde probleemsituatie en werkgerelateerde vragen. Het individuele doel is om professioneel en persoonlijk je verder te ontwikkelen.

Intervisie kan leiden tot:

Mijn manier van werken is vanaf de start van een intervisiegroep het creëren van veiligheid, vertrouwen en een open houding die leren van elkaar mogelijk maakt.

Een intervisiegroep werkt gedurende een langere periode samen, met een klein aantal vaste deelnemers doorgaans 3 tot 6 personen en bestaan uit collega's of functionarissen op een gelijk niveau binnen de organisatie. Vooraf  worden afspraken gemaakt over de spelregels, de doelstellingen en de werkwijze van intervisie. Intervisie kan zowel zelfstandig (na een korte intervisietraining) als onder begeleiding van een supervisor plaats vinden.

Condities hierbij zijn;