Praktijk voor supervisie en intervisie

Verbindende Communicatie

"Helder, direct met aandacht en respect communiceren voor zowel jezelf als de ander(en) is de basis van verbindende communicatie."

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce quis urna est. Aenean hendrerit fermentum libero et rutrum. In vitae neque sit amet risus vulputate malesuada in iaculis felis. Nunc urna nisi, congue vitae feugiat vitae, porttitor quis dui. Aenean imperdiet ultricies sapien. In vitae neque sit amet risus vulputate malesuada

Coaching & Supervisie

"Reflecteren op je voelen, denken en handelen en de ontwikkeling die daaruit voortvloeit"

Als coach en supervisor begeleid ik je om je eigen (werk)ervaringen zodanig te overdenken en te doorzien dat het leidt tot het verder ontplooien van je kwaliteiten en daarmee tot een beter functioneren, voor nu en in de toekomst. Dit vindt plaats op basis van veiligheid, vertrouwen en respect, dat voor mij als basis dient om supervisie/coaching gestalte te kunnen geven.

Intervisie

"Intervisie is leren, van jezelf, van situaties, van elkaar"

Het doel van intervisie is leren van elkaar op basis van bestaande werkgerelateerde probleemsituatie en werkgerelateerde vragen. Het individuele doel is om professioneel en persoonlijk je verder te ontwikkelen Mijn manier van werken is vanaf de start van een intervisiegroep het creëren van veiligheid, vertouwen en een open houding die leren van elkaar mogelijk maakt.