Praktijk voor supervisie en intervisie

Marga Kelbling-Henneke


Na mijn opleiding tot verpleegkundige en leraar verpleegkundige ben ik sinds 1986 in verschillende zettingen werkzaam in het mbo en hbo onderwijs. Supervisie, intervisie, trainen en coachen zijn vaardigheden die ik hierbij veelvuldig inzet voor zowel studenten als medewerkers in het onderwijs en gezondheidszorg. Startende medewerkers (PDG en instructeurs) als medewerkers die een heroriƫntatie van hun loopbaan overwegen begeleid ik. In mijn eigen praktijk coach ik zowel individueel als teams. (Zie coaching) Stress, burn-out, hoogsensitiviteit, verlies en rouw zijn mijn specifieke aandachtgebieden.

Diverse opleidingen en cursussen hebben zowel mijn werkwijze als mij persoonlijk gevormd en mijn vakkundigheid vergroot. Naast mijn werk als coach en supervisor ben ik werkzaam als leraar verpleegkunde en omgangskunde en geef verschillende trainingen en cursussen aan verpleegkundigen en verzorgenden binnen het mbo onderwijs en in Company aan verschillende (thuis)zorginstellingen. Tevens geef ik trainingen op het gebied van hoog sensitiviteit en verlies en rouw.

Ook ben ik werkzaam als vertrouwenspersoon en als zodanig geregistreerd bij de Landelijke Vereniging Vertrouwenspersonen.

Ik ben geregistreerd als verpleegkundige (BIG register), Registercoach, Supervisor [LVSC], Vertrouwenspersoon (LVV) en als leraar (Lerarenregister).

Lvsc registratie nummer; Supervisor S1248 / RegisterCoach RC0319
Registratie verpleegkundige BIG-nummer; 19009282230.
Landelijke vereniging vertrouwenspersonen registratienummer; L1707


LVSC vereniging